Deze subsidie bestaat uit een fysiek object voor huren/lenen, niet uit een financiele compensatie. Je moet dus mogelijk voor dit item betalen.

De ESSF busjes kunnen geleend worden voor vervoer naar wedstrijden/trainingen/evenementen. De secretaris kan het busje online reserveren via DMS. De ESSF is verantwoordelijk voor de toekenning, hiervoor wordt gebruik gemaakt van het ESSF busjesbeleid, te vinden op deze pagina.

De kosten voor gebruik zijn 12,5ct per km + brandstofkosten. De vereniging is verantwoordelijk voor de afrekening; deze vindt eenmaal per half jaar plaats. Vanzelfsprekend gaan we ervan uit dat de busjes verstandig gebruikt worden. Eventuele opgelopen verkeersboetes zijn voor de vereniging zelf. Gelet op de grote vraag naar de busjes, verzoeken we de busjes niet langer te reserveren dan nodig. Via DMS kunnen de busjes tot 1 maand van tevoren gereserveerd worden. En voor uitzonderlijke gevallen (zie busjesbeleid) kan de ESSF gecontacteerd worden om de busjes tot een maximum van 3 maanden vooruit te reserveren.

Subsidienaam
Personenbusjes
Huurkosten
0,125 euro per km
Subsidiegever
ESSF