Al 20 jaar helpt Maarten Segers, van Schäfer Notarissen, het SSCE en de studentensportverenigingen bij alle notariële zaken. Daarom zijn wij trots Schäfer Notarissen een officiële partner van de ESSF te mogen noemen.

Wie is Schäfer Notarissen?

Schäfer Notarissen is een notariskantoor in Eindhoven en Nuenen die al ruim twintig jaar klaar staat voor alle Eindhovense studentensportverenigingen. De samenwerking wordt als goed ervaren, iets dat blijkt uit de vele positieve reacties die over de jaren heen geworven zijn.

Schäfer Notarissen onderscheidt zich met het motto; modern, laagdrempelig, helder en informeel. Dit maakt Schäfer Notarissen een geschikte partner voor het helpen van de studentensportverenigingen.

Wat heeft de samenwerking te bieden?

Voor de verenigingen en stichtingen die bij de ESSF zijn aangesloten bieden we het volgende:

Optie A: Korting op het samenstellen of wijzigen van de statuten

Optie B: Een sponsoring voor een evenement van uw vereniging.

In beide gevallen wordt het bedrag met Maarten besproken. Dit komt door de verschillende moeilijkheidsgraden van de taken. Maarten is zeer toegankelijk en staat open voor allerlei vragen. Daarom raden we je aan om hem te mailen of te bellen voor een gepersonaliseerde deal.

Maarten helpt ook graag met statutenwijzigingen omtrent de nieuwe WBTR wet, waarover meer informatie te vinden is onder 'Bijlagen'.

Contact met Schäfer Notarissen

Ons contactpersoon binnen Schäfer Notarissen is Maarten Segers.

Maarten helpt het sportcentrum al bijna twee decennia en is dus zeer geoefend in het helpen van sport gerelateerde zaken. Hij weet alles over notariële processen die spelen binnen verenigingen. Denk bijvoorbeeld aan het opstarten van een vereniging of het wijzigen van statuten. Daarnaast is Maarten ook laagdrempelig benaderbaar voor vragen omtrent deze thema’s. Schroom dus niet om contact met hem op te nemen! Maarten is te benaderen door de mailen naar segers@notarisnodig.nl of te bellen naar 040-2 660 660.

Subsidienaam
Shäfer Notaries
Subsidiegever
Derde partij