Deze subsidie kan gebruikt worden voor (maar niet gelimiteerd tot):

De aanschaf van additionele uitrusting/materiaal dat het niveau van je SSV zou vehogen. Aanvragen waar meerdere SSV's voordeel uit zouden halen worden sneller goedgekeurd. Deze subsidie kan niet gebruikt worden voor de aanschaf van (basis)trainingsmateriaal aangezien deze door het SCCE aangeboden worden.

Financiering van (gemeenschappelijke) evenementen. Evenementen die jaarlijks plaatsvinden kwalificeren zich alleen voor financiering als deze nog in de opstartfase zitten (het eerste jaar van oragnisatie van het evenement).

Evenementen die georganiseerd worden in samenwerking met de ESSF. Subsidie-aanvragen voor evenementen waar de ESSF, meerdere SSV's of de studentensport in Eindhoven baat bij hebben, hebben een grotere kans om goedgekeurd te worden.

Vereisten

  • Een beschrijving van datgene waarvoor deze subsidie wordt aangevraagd, waarom deze subsidie benodigd is en welke SSV's er profijt van zouden hebben
  • Een offerte of factuur voor datgene waarvoor deze subsidie wordt aangevraagd.
  • Bankgegevens (IBAN)
  • In het geval dat deze subsidie wordt aangevraagd door een samenwerking tussen meerdere SSV's, een lijst met betrokken SSV's.

Aanvraagmethode

Vul het (G)NSK participation subsidy form in, voeg de gevraagde documenten/gegevens toe en mail deze naar treasurer@essf.nl of doe het in een envelop en gooi die in het ESSF postvak op het SSCE.

Subsidienaam
Initiatievensubsidie
Subsidiehoogte
A total of €2500 is available per year
Subsidiegever
ESSF