Deze subsidie kan gebruikt worden voor de training/opleiding van individuele leden of het eenmalig inhuren van een gasttrainer. Let er hierbij op dat deze subsidie per jaar 5 keer gebruikt kan worden om een individueel lid op te leiden en deze niet gebruikt kan worden voor basis EHBO opleidingen of trainingen die worden aangeboden door het SSCE. Hiernaast kan deze subsidie niet worden gebruikt voor het verder opleiden van SSCE personeel. Voorbeelden van trainingen/cursusen waardeze subsidie voor gebruikt kan worden zijn een scheidsrechterscursus of het inhuren van een gasttrainer. 

Vereisten

  • Een beschrijving van de activiteit die als educatie van een of meerdere leden zou fungeren en waarom jou SSV (en andere SSV's) hiervan zouden profiteren
  • Een lijst met deelnemers van de cursus/training (in het geval dat deze subsidie gebruikt wordt om een gast-trainer in te huren is een lijst van de deelnemende teams ook voldoende)
  • Bankgegevens (IBAN)
  • Een offerte of rekening voor de kosten van de activiteit/cursus

Aanvraagmethode

Deze subsidie kan worden aangevraagd door het Educational opportunities subsidy form in te vullen en met gevraagde bijlagen naar Treasurer@essf.nl te mailen of deze in het postvak van de ESSF op het SSCE te doen.

Subsidienaam
Opleidingssubsidie
Subsidiehoogte
€500 for a 3 year period
Subsidiegever
ESSF