News Image

Intro 2020

Gepubliceerd door ESSF

Nieuwe studenten, welkom in Eindhoven! Deze catchphrase is waar tijdens elke introductieweek, maar vooral tijdens dit bijzondere jaar!

Tijdens deze Introductieweek zijn alle sportverenigingen aanwezig en verdeeld over vier velden voor de markt op dinsdag en woensdag. Elke sportvereniging organiseert zijn eigen kleine evenement (bijvoorbeeld: klimmen, boogschieten, volleybal, roeien etc.) op zijn plekje, waarbij de veiligheidsregels strikt worden nageleefd. Vervolgens organiseren we op donderdag en vrijdag workshops (waar je actief en veilig kunt deelnemen) op het SSC en rondom de campus.

Houd er rekening mee dat de toegang tot de velden alleen is voorbehouden aan deelnemers van de TU/e Introductieweek. Als je geen TU/e student bent, ben je welkom om vanaf 21 september deel te nemen aan de SSCE Open Week.

Naast de eigenlijke activiteiten organiseren ESSF-verenigingen in september ook een aantal leuke kennismakingsactiviteiten, die je kunt vinden op de pagina Evenementen. Alle verenigingen zijn hier te vinden: Verenigingen, je kunt er zeker eentje vinden die bij je past!

---

ESSF en haar verenigingen houden zich strikt aan de regels die zijn vastgelegd voor de introductieweken: COVID-19 Maatregelen tijdens de TU/e Introductieweek, om de introductieweek veilig te maken voor alle aanwezigen.

Foto: Max Langerak (Fotograaf, namens de TU/e)