Promoot je vereniging

Het aantrekken van nieuwe leden is van vitaal belang voor iedere SSV. Het is daarom belangrijk om je PR goed op orde te hebben. Het SSC en de ESSF kunnen hier op een aantal manieren mee helpen.

Je kunt (activiteiten van je) vereniging op verschillende manier promoten binnen het SSC en de ESSF:

  • Social media SSC/ESSF
  • Infoschermen op het SSC, de TU/e en Hubble Community Café
  • Prikborden SSC
  • Website SSC/ESSF
  • Infomail

Hiernaast kun je al je evenementen en activiteiten ook op de evenementenkalender van de ESSF zetten zodat deze zichtbaar zijn op de website van de ESSF.

Aanleveren

Voor promo in het SSC kun je de info per mail aanleveren bij Raymond Starke r.starke@tue.nl en voor de ESSF kun je de info sturen naar mail@essf.nl. Voor afbeeldingen op de schermen geldt dat landscape-formaat (16:9) het beste uitkomt. Teksten graag in zowel correct Engels als Nederlands aanleveren.

Verder kan er dus ook promo gedraaid worden op de infoschermen van de TU/e en Hubble Communittee Café. In de bijgevoegde documenten wordt beschreven hoe dit aangevraagd kan worden.

Deelname promotionele activiteiten

Het is van groot belang dat verenigingen actief deelnemen aan SSC/ESSF brede promotionele activiteiten, zoals de TU/e en Fontys introweek.

SSC/ESSF logo op website en wedstrijdkleding

Verenigingen dienen het SSC en ESSF logo met link naar de SSC en de ESSF website op hun website te plaatsen. Verder dienen de logo’s te worden gedrukt op wedstrijdgerichte shirts en op shirts waar normaal gesproken ook andere sponsoren op komen te staan tenzij je een uitzondering hebt ontvangen van het SSC en de ESSF. Het logo in juist(e) formaat kan opgevraagd worden bij Raymond Starke r.starke@tue.nl of de ESSF mail@essf.nl

Deze informatie wordt verstrekt in samenwerking met het Studentensportcentrum Eindhoven.

Neem bij vragen contact met ons op, of met het volgende SSCE contact:

Ramses Rongen
r.rongen@tue.nl