Boeken bij het SSC

Toernooien en evenementen

Het SSC verwacht dat de SSV's hun toernooien bij de SSC organiseren. Het SSC kan gunstige voorwaarden bieden voor zaal-/veldverhuur en het Sportcafé. Indien het nodig is om uw evenement ergens anders te organiseren, kunt je contact opnemen met het SSC (dat hoeft niet wanneer het je standaardlocatie is). Wanneer het toernooi op de SSC accommodatie plaatsvindt, is het niet toegestaan om zelf eten en drinken te regelen (met uitzondering van ontbijt en diner). Voor het maken van afspraken voor eten en drinken tijdens het toernooi kun je contact opnemen met Laurens Eliens: l.eliens@tue.nl.

Vroegtijdige planning van toernooien is essentieel om overlapping met andere activiteiten te voorkomen. Geef bij voorkeur een jaar van tevoren aan wanneer er grotere toernooien plaatsvinden. Als je een accommodatie wil reserveren voor een evenement/toernooi, dan kun je dit doen via de algemeen manager van het SSC, Peter Geurts, of via de algemene faciliteitenaanvraag die je in april, een jaar van tevoren ontvangt. Let op: één keer per studiejaar kun je een 'gratis' evenement aanvragen, wat betekent dat je geen huur hoeft te betalen voor de gebruikte faciliteiten voor dit evenement. Sportkaarthouders kunnen geen reserveringen doen voor clubactiviteiten, alleen via bestuursleden.

Bij overnachtingen zijn er kosten aan verbonden. Daarnaast moet het SSC voor overnachtingen een BHV-er regelen, €150,- per nacht, die door de SSV moet worden betaald. Een SSV heeft niet de mogelijkheid om een eigen BHV-er aan te wijzen om deze kosten te dekken. Dit is om de kwaliteit van de nachtbewaker/ BHV te garanderen.

Vergaderzalen

Reserveringen voor de vergaderzaal (bijvoorbeeld voor een ALV) kunnen door de houders van sportkaarten gedaan worden door Peter Geurts te benaderen. Zijn e-mail adress is p.geurts@tue.nl 

Algemeen reserveringsbeleid

Sleutels tot kasten, verlichting of andere zaken worden alleen verstrekt tegen afgifte van een geldige sportkaart. Ze worden ook alleen gegeven aan docenten of sportkaarthouders van de vereniging die bekend zijn bij de SSC-informatiebalie. Hiervoor moet een vereniging de namen aan de balie doorgeven.

U dient ook de SSCE-informatiebalie op de hoogte te stellen als er plannen zijn met betrekking tot uw reservering of sleutels: portiersloge.ssc@tue.nl.

Sport Café

De openingstijden en het huishoudelijk reglement van de sportbar zijn te vinden op de website van SSC. Voor vragen/suggesties over het Sport Café u contact opnemen met de Horeca Teamleider, Laurens Eliens: l.eliens@tue.nl.

Deze informatie wordt verstrekt in samenwerking met het Studentensportcentrum Eindhoven.

Neem bij vragen contact met ons op, of met het volgende SSCE contact:

Peter Geurts
P.Geurts@tue.nl