Studentenwintersport

De ESSF neemt ook deel in de organisatie van de nationale Studentenwintersport. Dit is een ski- en snowboardvakantie dat in 2002 voor het eerst werd georganiseerd voor 66 mensen en in handen was van Eindhoven. Op dit moment wordt het georganiseerd door studenten uit tien verschillende studentensteden en zitten we al op de 1000 plaatsen.

Studentenwintersport

De StudentenWintersport (oftewel StuWi) is het grootste studenten wintersport evenement van Nederland. Jaarlijks reizen honderden studenten met ons af naar een wisselend wintersportgebied om daar een superweek te beleven.

Ben je een echte wintersportliefhebber of heb je altijd al een keer op wintersport willen gaan, dan is de Studentenwintersport het ideale evenement voor jou! Zowel de beginnende als voor de meer ervaren wintersporters is hier op zijn plek.

StudentenWintersport onderscheid zich door naast de standaard wintersportreis vele extra’s te bieden, zoals exclusieve feesten, clinics, biercantus en acties als de Crazy 88. Ook vind het Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) plaats tijdens de Studentenwintersport, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om voor zijn stad uit te komen!

Check de site, www.studentenwintersport.nl, voor meer info over wanneer je je kan inschrijven en de exacte kosten!