Commissies ESSF

Hallo! Bij de ESSF worden weer een aantal leuke commissies opgestart waarvoor wij nog leden zoeken. Een commissie is een erg leuke manier jezelf te ontwikkelen en meer betrokken te raken bij het sportcentrum en grote evenementen zoals de batavierenrace en de intro. Hieronder de commissies in het kort:

Bata commissie

De bata commissie zorgt ervoor dat de beste hardlopers uit Eindhoven weer een topprestatie kunnen leveren op de grootste estafetterace van de wereld. Taken voor deze commissie zijn het bij elkaar zoeken van de beste lopers, trainingen regelen, planning maken en communiceren, sponsoring regelen, kleding ontwerpen, autorijden tijdens het evenement ect.

Tijdsbesteding:                                                 +/- 2 uur per week van januari tot eind april 2018

Deadline commissie rond:                            01-01-2017

Intro commissie

Als intro commissie is het jouw taak het compo-feest tijdens de introductieweek voor alle nieuwe studenten tot een groot succes te maken. Het compo-feest is het feest van alle sport- en studentenverenigingen op de woensdag in de introductie week. Hierbij organiseer je dus een evenement voor zo’n 1500 man. Het is hierbij belangrijk dat de sporten goed zichtbaar zijn op het feest. Mogelijk zal deze commissie ook andere taken rondom de introductie week krijgen. Taken voor deze commissie zijn onder andere het contact onderhouden met de CIC, sponsoring zoeken, zaken regelen rondom de tap.

Tijdsbesteding:                                                +/- 2 uur per week van mei tot eind augustus 2018 (Het is natuurlijk wel mogelijk in de zomer op vakantie te gaan)

Deadline commissie rond:                            01-04-2017

Lustrum commissie

De ESSF bestaat 55 jaar en dat willen wij natuurlijk niet ongezien voorbij laten gaan. Hiervoor willen we graag een commissie die gedurende het jaar een aantal leuke activiteiten kan organiseren om ons lustrum te vieren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een feest of een sport gerelateerde activiteit. De commissie is vrij om zelf te bepalen wat de activiteiten worden. Taken van de commissie zijn onder andere het organiseren en plannen van meerdere activiteiten, het promoten van de activiteiten en het zoeken van sponsoring.

Tijdsbesteding:                                                +/- 2 uur per week van januari tot oktober 2018

Deadline commissie rond:                            01-01-2017