Bestuur 2016-2017 gezocht

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging naast je studie, lijkt het je leuk om een jaar bestuurservaring op te doen en/of heb je affiniteit met sport? Dan is bestuur bij de Eindhovense Studenten Sport Federatie iets voor jou! Heb je interesse, stuur dan een mail met een korte motivatie naar essf@tue.nl. Ook voor vragen kan je ons altijd mailen of aanspreken op het sportcentrum.opvolging

GNSK bestuur 2017 gezocht!

In 2017 zal het Groot Nederlands Studenten Kampioenschap (GNSK) in Eindhoven worden georganiseerd! Hiervoor is de ESSF op zoek naar enthousiaste mensen die dit geweldige evenement voor 2000 studenten uit heel Nederland willen organiseren. Naast de eeuwige roem die je hiermee kunt verdienen is het heel leerzaam om een evenement op zo’n grote schaal te organiseren en staat het ook nog eens heel tof op je CV!

In dit document kan je alle informatie over het GNSK bestuur 2017 vinden. Heb je vragen of wil je graag onderdeel zijn van dit te gekke bestuur? Mail naar essf@tue.nl.

gnsk logo

StudentenWintersport 2016

StudentenWintersport

De StudentenWintersport (oftewel StuWi) is het grootste studenten wintersport evenement van Nederland. Jaarlijks reizen honderden studenten met ons af naar een wisselend wintersportgebied om daar een superweek te beleven.

Ben je een echte wintersportliefhebber of heb je altijd al een keer op wintersport willen gaan, dan is de Studentenwintersport het ideale evenement voor jou! Zowel de beginnende als voor de meer ervaren wintersporters is hier op zijn plek.

StudentenWintersport onderscheid zich door naast de standaard wintersportreis vele extra’s te bieden, zoals exclusieve feesten, clinics, biercantus en acties als de Crazy 88. Ook vind het Nederlandse Studenten Kampioenschappen (NSK) plaats tijdens de Studentenwintersport, waarbij iedereen de mogelijkheid heeft om voor zijn stad uit te komen!

StuWi2016 
In 2016 kun je al voor €374,- (incl. vroeg boek korting) met ons mee het beste, de meest-geschikte, locatie voor Studentenwintersport: Risoul! Vrijdag 4 maart zullen we vertrekken richting het dorp Risoul (Frankrijk) met 185 km aan uitdagende pistes!

Dit jaar bestaat het pakket uit:

  • 7 daagse skipas (skigebied La Fôret Blanche)
  • Vervoer per Royal Class bus vanuit verschillende studentensteden
  • Verblijf op basis van logies in appartementen
  • Een enthousiaste organisatie die alles in goede banen leidt
  • De enige echte StuWi-trui
  • Te gekke themafeesten
  • Diverse activiteiten

Extra’s (optioneel):

De inschrijving loopt van 01-10-2015 tot en met 15 december 2015. Houdt de Facebook-pagina in de gaten voor vette (win) acties en check de site www.studentenwintersport.nl voor alle ins & outs over de reis.

posterhd [1920x844] (300dpi)

van Lint Studenten Sport Week

De ESSF van Lint Studenten Sport Week (LSSW) wordt jaarlijks in de week voor de kerstvakantie gehouden op het studentensportcentrum van Eindhoven en is vernoemd naar wijlen prof. dr. Van Lint, voormalig hoofd van de sectie Sport en een fervent voorvechter van de studentensport in Eindhoven. In deze week worden vele verschillende (indoor)sporten beoefend, zoals zaalvoetbal en volleybal, maar ook de wat minder gangbare sporten, zoals knotsbal en uni-hockey. Dit alles in combinatie met iedere avond een gezellig feest in de kantine van het studentensportcentrum.

De van Lint Studenten Sport Week vindt dit jaar plaats op 14 t/m 17 december. Via deze link kan je je inschrijven (vanaf maandag 16 november 20:00) en meer informatie vinden. Het schema is als volgt:

Maandag
Badminton
Basketbal
Waterpolo
Rolstoelbasketbal
Bumperbal

Dinsdag
Zaalvoetbal
Kanopolo
Tafeltennis
Tchoukbal
Boulderen

Woensdag
Knotsbal
Volleybal
Squash
Twister XL

Donderdag
Trefbal
Unihockey
Stormbaan
Frisbee
Finale

Installatie bestuur 2015-2016 en vooraankondiging constitutieborrel

Het is ons een grote eer en een waar genoegen u te mogen mededelen dat op de Algemene leden Vergadering van 5 oktober het 53e bestuur der Eindhovense Studenten Sport Federatie als volgt is geconstitueerd:

Emma Munnig Schmidt     Voorzitter
Robbert van Rossem         Secretaris
Daan van Rijen                    Penningmeester
Denise de Boer                   Vicevoorzitter

Bestuur 2015-2016

Graag zien wij u allen op dinsdag 20 oktober op onze constitutieborrel om kennis te maken met het nieuwe bestuur. Deze zal plaatsvinden vanaf 20.30 uur in Café Arcade op Stratumseind (stratumseind 56, 5611EV, Eindhoven).

Wij hopen u dan te zien om gezamelijk een drankje te kunnen nuttigen. Natuurlijk is een deel van het bier op onze kosten.

Groetjes, het 53e bestuur,

Emma, Robbert, Daan en Denise